Een initiatief van

Uw kind staat als scholier of student voor een studiekeuze en/of beroepskeuze, ondervindt studieproblemen in de eerste jaren na een keuze. Uw kind weet niet meer wat ie wil, de motivatie is weg, wil stoppen met school maar weet niet wat dan wel? Allemaal situaties waarvoor u kunt staan en waarbij u zich afvraagt: wat nu?

Door met uw zoon of dochter aan de slag te gaan om de vragen te verhelderen die intern bij hun spelen, met vaak veel tegenstrijdigheden, kunnen we helpen deze situaties van onduidelijkheid en onzekerheid te doorbreken. Door onderliggende vragen te verduidelijken, door zich bewuster te worden van de keuzes die er werkelijk te maken zijn wordt e.e.a. overzichtelijker en daardoor beter te hanteren. We werken hiervoor met onze Ontwikkelvragen en de Birkman methode.

Mocht u advies willen hoe u zelf in deze situatie een effectieve(re) rol kunt spelen dan kunt u hiervoor ook bij een van onze consultants terecht. Het (gesubsidieerde) adviestarief bedraagt hiervoor (€ 72,= ) € 144,= per uur, inclusief btw, de intake is gratis.